Link-uri utile:
Instalatii termice Cagero - Instalatii sanitare Cagero - Repartitoare - Repartitoare radio - Echilibrare hidraulica - Echipamente Danfoss - Izolatii tehnice
Reparatii instalatii termice -  Reparatii instalatii sanitare -  Vanzari repartitoare   
 
Pagina principala
Produse
 Repartitoare de costuri
Robinete termostatice
Echilibrare hidraulica
Lucrari de instalatii
Oferte / Liste preturi
Autorizatii
Contact

Robinete automate de echilibrare

Rolul principal al robinetelor de echilibrare este de a crea echilibrul în sistemele hidraulice pentru controlul climatului interior. Asigurarea acestei echilibrari hidraulice permite componentelor instalatiei, precum vanele de reglare, echipamentele de incalzire sau racire sa functioneze în conditii optime.

ASV-I este un robinet cu reglare şi închidere proiectat pentru instalarea în conductele de tur. Reglarea se referă la limitarea debitului necesar la consumator.


ASV-I este livrat impreuna cu nipluri de masurare astfel incat debitul de pe conducta poate fi cunoscut.

ASV-I asigura priza de presiune pentru regulatorul ASP-P(V). Atunci cand ASV-PV este utilizat impreuna cu ASV-I, controlul P/Q ofera posibilitatea limitarii debitului de apa pentru racordul respectiv.

ASV-M este un robinet de inchidere pentru instalarea pe conducta de tur din instalatiile de incalzire. Acesta are un racord filetat pentru tubul de impuls de la ASV-PV si orificii de vidare care pot fi inlocuite prin nipluri de masurare daca trebuie masurat debitul pe coloana de incalzire.

ASV-P este un robinet de echilibrare care mentine presiunea diferentiala la o valoare constanta pe racordul la consumator de 0.1 bar (10 kPa). ASV-P este proiectat pentru instalarea pe conducta de retur. Robinetul este echipat cu racord de evacuare si asigura functia de inchidere.

ASV-PV este un robinet de echilibrare care mentine o presiune diferentiala constanta pe racordul la consumator. ASV-PV poate fi setat sa controleze presiunea diferentiala intre 0.05 bar şi 0.25 bar (5 kPa şi 25 kPa). La livrare este setat la 0.1 bar (10kPa).

ASV-PV este proiectat pentru instalarea pe conducta de retur. Robinetul asigura functiile de inchidere si golire.

Robinete automate de echilibrare

 
repartitoare costuri repartitoare siemens   CAGERO INSTAL

Adresa:
Sediu social: Str. Sebes Nr. 22, Sector 3, Bucuresti
Birou: B-dul Liviu Rebreanu Nr. 5, Bl. 52,
Sector 3, Bucuresti
Telefon: : 021 647 5104; 021 3240249;
031 4378597/98/99
E-mail : office@cagero.ro
Toate drepturile rezervate CAGERO INSTAL

info