Link-uri utile:
Instalatii termice Cagero - Instalatii sanitare Cagero - Repartitoare - Repartitoare radio - Echilibrare hidraulica - Echipamente Danfoss - Izolatii tehnice
Reparatii instalatii termice -  Reparatii instalatii sanitare -  Vanzari repartitoare   
 
Pagina principala
Produse
 Repartitoare de costuri
Robinete termostatice
Echilibrare hidraulica
Lucrari de instalatii
Oferte / Liste preturi
Autorizatii
Contact

AB-QM regulator automat de debit si vana de control

AB-QM este un regulator automat de debit combinat cu un robinet ce asigura controlul presiunii, care limiteaza debitul maxim si in acelasi timp, functioneaza ca un robinet de control operat de diferite tipuri de acţionari.

AB-QM poate fi setat la o valoare exacta dorita, realizand controlul debitului indiferent de variatiile din sistem. Gama de debite al seriei AB-QM este 30-4100 l/h.

Motoare TWA-Z Motor de acţionare termică pentru limitatorul automat de debit AB-QM şi pentru vana tip VZL.
Motor electric de acţionare
0-10V, ABNM
Motorul electric de acţionare termică cu module ABNM este utilizat în sistemele controlate digital în mod direct(DDC) cu o tensiune de reglaj de 0 – 10 volt. ABNM este aplicabil atât în sisteme de răcire cât şi de încălzire.
Servomotoarele tip AME QM
Servomotoarele AME QM sunt utilizate împreună cu regulatoarele automate cu limitare de debit şi robinet de comandă integrate AB-QM de la DN 40 la DN 100 (AME 15 QM) şi de la DN 125 la DN 150 (AME 55 QM). Servomotoarele adaptează automat cursa vanei până la capăt ceea ce reduce timpul de punere în funcţiune. Sunt servomotoare foarte flexibile, care pot fi controlate prin toate tipurille de semnale cum ar fi tensiune, curent şi în 3 puncte.
Servomotoarele tip AMV, AME şi AMI Servomotoarele AMV(E)110 şi AMV(E)120 sunt utilizate impreuna cu robinetele automate de echilibrare tip AB-QM cu DN 10 - 32. AMI 140 este un servomotor în 2 puncte utilizat cu AB-QM DN 10-32 şi robineţii VZ, VZL şi VRBZ. Servomotoarele pot fi utilizate cu ventilo-convectoare, sistemele de inducţie, încălzitoarele mici, răcitoarele şi aplicaţiile locale în care apa caldă/rece reprezintă mediul controlat.
AB-QM regulator automat de debit si vana de control

 
repartitoare costuri repartitoare siemens   CAGERO INSTAL

Adresa:
Sediu social: Str. Sebes Nr. 22, Sector 3, Bucuresti
Birou: B-dul Liviu Rebreanu Nr. 5, Bl. 52,
Sector 3, Bucuresti
Telefon: : 021 647 5104; 021 3240249;
031 4378597/98/99
E-mail : office@cagero.ro
Toate drepturile rezervate CAGERO INSTAL

info