Repartitoare - Contact pentru repartitoare - Consultanta repartitoare - Sfaturi repartitoare - Experinta in repartitoare
Repartitoare - Instalatii termice - Instalatii sanitare - Repartitoare radio - Echilibrare hidraulica
Instalatii Termice -  Instalatii Sanitare -  Repartitoare

Experienta in repartitoare

Experienta noastra acopera o gama larga de lucrari de repartitoare: inlocuit coloane si reparatii in subsolurile blocurilor precum si activitati de intretinere. Pentru consultanta in vederea instalarii de repartitoare informatiile sunt urmatoarele.

Suntem īn masura sa va oferim solutii tehnice pentru repartitoare pentru toate tipurile de imobile ( case, vile, blocuri de locuinte, spatii comerciale, etc ).

Adresa B-dul Nicolae Grigorescu 11,
Bl. L4, Sector 3, Bucuresti
Tel - Fax 021 341 05 45 ; 647 51 04
RDS - tel 031 804 60 18
Mobil 0728 99 01 25
Repartitorul Futura inregistreaza consum de energie termica numai in cazul in care temperatura radiatorului este mai mare decāt temperatura camerei, cānd exista emisie de caldura din sistemul de incalzire, prin intermediul radiatorului. Repartitorul Futura produs de Brunata este capabil sa faca distinctia intre temperatura radiatorului si temperatura mediului ambiant.
Repartitorul de cost electronic Futura folosewte tehnica de masurare cu 2 senzori. Un senzor masoara temperatura pe suprafata radiatorului iar celalalt senzor masoara temperatura camerei.
Repartitoare - Contact pentru repartitoare - Consultanta repartitoare - Sfaturi repartitoare - Experinta in repartitoare